Hento Style Oy (y-tunnus 3150025-1) myy tuotteita täysi-ikäisille asiakkaille. Kankaistamme saa valmistaa tuotteita myyntiin, mutta kankaiden jälleenmyynti on kielletty. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TILAAMINEN JA MAKSAMINEN

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta lisäämällä tuotteet ostoskoriin ja maksamalla ne kassalla. Maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit valita maksutavoiksi laskun sekä erä-, kortti- ja suoramaksun. Tilausvahvistus saapuu automaattisesti sähköpostiisi. Tarkistathan että kaikki tilauksen tiedot ovat oikein.

TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan Postin kautta. Yli 100€ tilausten toimitusmaksu on 0€ (ei koske kotiinkuljetusta). Tilaukset pyritään toimittamaan mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta, kuitenkin viimeistään viiden arkipäivän kuluessa. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme erikseen. Emme vastaa Postin aiheuttamista viivästyksistä.

Muistathan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Noutamattomista paketeista veloitamme 10€ sekä uudet postituskulut.

Noutaessasi tuotteet myymälästä toimituskuluja ei peritä, valitse tällöin toimitustavaksi ”nouto myymälästä”. Lähetämme tekstiviestin, kun olemme saaneet tilauksen pakattua. Tilauksen voi noutaa myymälän ollessa auki tai sopimuksen mukaan osoitteesta Lempeläntie 29 71310 Vehmersalmi.

Lisätilaus on mahdollista tehdä silloin, kun edellinen tilaus ei ole vielä lähtenyt Postin kuljetettavaksi. Valitse tällöin toimitustavaksi ”lisätilaus”. Jos tiedät jo etukäteen tekeväsi useamman tilauksen ja loppusumman ylittävän postikuluttomuusrajan, valitse kaikkiin tilauksiin toimitustavaksi lisätilaus. Kun tilaus kaikkiaan on valmis, kirjoita se viestikenttään tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@hentostyle.fi. Liikaa maksettuja toimituskuluja emme palauta takaisin.

Jos haluat tilata ulkomaille, ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@hentostyle.fi.

If you want to order abroad, contact us on email asiakaspalvelu@hentostyle.fi.

VAIHTO JA PALAUTUS

Kankaat:

Määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tarkistathan kankaan aina ennen esipesua tai leikkuuta mahdollisen reklamaation varalta. Mikäli kangas on pesty tai leikattu ennen virheen havaitsemista, vastuu siirtyy kuluttajalle, koska emme voi tällöin tietää missä vaiheessa virhe on syntynyt. Suosittelemme noudattamaan tehtaan antamia pesu- ja hoito-ohjeita. Reklamaatiotilanteissa otathan yhteyttä s.postilla asiakaspalvelu@hentostyle.fi tai soittamalla/viestillä numeroon +35845 3143690 viimeistään 14 vrk tuotteen saapumisesta. Toimituksessa vahingoittunut tuote tulee reklamoida kuljetusyhtiölle.
Kangas voi kutistua ensimmäisessä pesussa 3-10% ja kankaiden värit saattavat haalistua hiukan pesujen myötä. Värien sävyt voivat vaihdella näytöstä riippuen. Kankaita painetaan eri tehtaissa, joten kankaan laadussa ja värien sävyissä voi olla pieniä eroja.

Muut tuotteet:

Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla pesemätön ja käyttämätön sekä hintalapun tulee olla paikallaan. Tarkistathan tuotteen ennen käyttöönottoa mahdollisen reklamaation varalta. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tilaamansa tuotteen, maksaa hän itse siitä koituvat postituskulut. Vaihtotilanteessa asiakas maksaa tuotteen palautuksesta koituvat postikulut ja Hento Style uuden tuotteen lähetyskulut yhden kerran. Suosittelemme noudattamaan tehtaan antamia pesu- ja hoito-ohjeita. Vaate voi kutistua ensimmäisessä pesussa 3-10% ja vaatteiden värit saattavat haalistua hiukan pesujen myötä. Värien sävyt voivat vaihdella näytöstä riippuen. Reklamaatiotilanteissa otathan yhteyttä pikimmiten s.postilla asiakaspalvelu@hentostyle.fi tai soittamalla/viestillä numeroon +35845 3143690. Toimituksessa vahingoittunut tuote tulee reklamoida kuljetusyhtiölle.

TIETOSUOJA

Tietojasi käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.