Hento Style Oy sai alkunsa kahden ystävyksen, Lotan ja Satun, yhteisistä mielenkiinnon kohteista.  Tapasimme ensimmäisen kerran synnytyslaitoksella, kun Satun kuopus ja Lotan esikoinen syntyivät alle vuorokauden ikäerolla. Tyttöjen tutustuessa perhekerhossa toisiinsa, myös me äidit huomasimme olevamme kiinnostuneita samoista asioista.

Myöhemmin lenkkipoluilla heräsi ajatus yhteisestä haaveesta työskennellä kankaiden ja vaatteiden parissa. Näin yhdistimme molempien vahvuudet ja tästä sai alkunsa Hento.

Vaatteet suunnittelemme itse Kuopion Vehmersalmella. Osan kuoseista suunnittelemme yhdessä suomalaisten suunnittelijoiden kanssa. Nämä ovatkin työn helpoin osuus, sillä meidän maku on niin samanlainen.

Tyylimme on herkkä, seesteinen, murrettuja sävyjä sekä kauniita kuoseja. Näistä kiteytyi myös nimemme Hento.

Lotta on iloinen, lämminhenkinen, ihmisläheinen ja taitava kahden tyttären äiti. Lotalla on vankka kokemus kankaista ja niiden käsittelystä, koska hän on aiemmin toiminut tilausompelijana omalla toiminimellään. Lotalla on myös taito kaavoittaa vaatteita ja keksiä uusia ideoita malleihin.

Satu Lotasta

Satu on empaattinen, hyväsydäminen, helposti lähestyttävä ja järjestelmällinen neljän lapsen äiti. Satu on seurannut pitkään lastenvaatetrendejä ja häneltä tuleekin vaatteiden suunnittelu hyvin luonnostaan. Sisustaminen ja stailaus kuuluu Satun vahvuuksiin ja sen huomaat, jos tulet piipahtamaan myymäläämme.

Lotta Satusta